Jak koupit nejlevněji vstupenky na mistrovství světa v hokeji 2023 v Rize

Vstupenky na MS v ledním hokeji 2023, které se koná ve Finsku a v Lotyšsku jsou pořád ještě k mání. Českého (a slovenského) fanouška zajímá určitě více možnost koupě vstupenek na utkání v lotyšské Rize, kde hrají své zápasy ve skupině jak hokejisté Česka, tak hokejisté Slovenska.

Momentálně lze koupit vstupenky na jednotlivé zápasy a k mání jsou ještě lístky na všechny zápasy českých hokejistů ve skupině. Na zápasy Česko-Slovinsko a Česko-Kazachstán jsou k mání ještě vstupenky i za 29 eur. Na zápas Česko-Lotyšsko jsou už nejlevnější vstupenky za 89 eur, na ostatní zápasy českých hokejistů ve skupině jsou momentálně nejlevnější vstupenky za cenu 69 eur. Lístek na čtvrtfinálový zápas MS v hokeji hraný v Rize (kde budou odehrány dva čtvrtfinálové zápasy) lze nyní koupit i za 89 eur.

Vstupenky koupíte na oficiálních stránkách prodeje vstupenek IIHF na MS v hokeji 2023 v Rize (a tudíž nejjistěji a momentálně nejlevněji)




Stránky jsou přehledné, hned uvidíte konkrétní zápasy, na které lze koupit vstupenky (chybou je, že cena od, která je uvedená na přehledu znamená často hodnotu vstupenky pro vozíčkáře, takže je často uvedeno cena od 29 eur, ale už jsou k mání jen vstupenky za 69 eur a více).

Je nutno rozkliknout jednotlivý vybraný zápas, na následující stránce kliknout na tlačítko „Buy from…“, které vás dostane na rezervační systém s obrázkem haly a přehledem volných míst. Po výběru konkrétních míst a jejich potvrzení v nákupním košíku po vás bude vyžadováno uvedení jména a mailu, poté vstupenky zaplatíte. Ke každé vstupence (ne objednávce, ale vstupence) je připočítáván manipulační poplatek 2,70 eur.





Booking.com